Biorytmer - Følelser - Kritisk

Tilbage til Biorytmeforsiden - KLIK HER

Perioden rummer mulighed for følelsesmæssige udsving til begge sider: enten vil du opleve følelsesmæssig udmattelse eller eufori. Du vil kunne opleve de mørke, depressive tanker såvel som de højtflyvende, lyse. Du kan også have en generel mathed, da udmattelse ofte er baseret på ubalance i følelsesregistret. Omvendt kan du også opleve følelsesmæssige ”opture”, der endda kan nå det ekstreme.

Overanstrengelse og udmattelse på grund af følelsesmæssig stress er også potentielle farer for helbredet, og det kan medføre en fysisk krise, hvis der ikke sættes ind. Vær i særlig grad varsom over for opgaver i dagligdagen, som kan gå ud over helbredet. Vær ekstra opmærksom på situationer, hvor dine følelser er indblandet – også der, hvor du ikke tænker på det: når du kører bil, på jobbet osv. Generelt: vær opmærksom på dine følelser og på din selvkontrol.

Husk dog også på den unikke mulighed for at gøre den følelsesmæssigt kritiske dag til en vinderdag, fordi du har mulighed for at samle alle dine energier og på den måde udvikle og styrke din emotionelle tilstand. Denne dag kan give dig muligheden for at nå vigtige gennembrug i dit følelsesliv – og muligvis i andre dele af din tilværelse.

Tilbage til Biorytmeforsiden - KLIK HER