Se også dit ugehoroskop  |  Se også dit kærlighedsmatch
Dagens horoskop - Tirsdag den 21. Maj 2019

Vædderen
20. marts - 19. april

Job: I dag kan du opleve, at dit arbejde tager din fulde opmærksomhed og væsentlig mere tid og flere tanker end normalt.

Kvinde
Mand    

Tyren
20. april - 20. maj

En ven/veninde kan blive skuffet over, at du ikke viser interesse for eller ønsker at deltage i noget, som han/hun går meget op i.

Kvinde 
  Mand

Tvillingen
21. maj - 20. juni

Der kan være opstået en lille tvist mellem dig og en af dine nære venner, fordi I har gået fejl af hinanden. Få talt ud om det.

Kvinde 
  Mand

Krebsen
21. juni - 21. juli

Det er næppe dagen, hvor du skal kaste dig ud i nye eventyr. Hold dig til det, du kender - og gør det på en måde, du ved fungerer.

Kvinde 
  Mand

Løven
22. juli - 22. august

Du kan have behov for at have noget tid alene. Det er et helt reelt behov, som du ikke skal være ked af - og heller ikke negligere!

Kvinde 
  Mand

Jomfruen
23. august - 22. september

Hvis du vil have din kæreste/partner til at forstå, hvordan du har det, må du tænke grundigt over, hvordan du formidler det.

Kvinde 
  Mand

Vægten
23. september - 22. oktober

Du kan have overfortolket en situation eller en bemærkning og ved det nok godt. Alligevel kan du have svært ved at slippe det.

Kvinde 
  Mand

Skorpionen
23. oktober - 21. november

Det er nu engang farligt at kaste med sten, hvis man selv bor i et glashus. Tænk dig om en ekstra gang, før du gør det.

Kvinde
Mand

Skytten
22. november - 20. december

I dag kan du få mulighed for at udfolde dig kreativt, og du vil nyde at få lejlighed til også at bruge den side af dig selv.

Kvinde  
Mand

Stenbukken
21. december - 19. januar

Som person kræver du til tider ikke så lidt af dine nærmeste. Derfor må du også selv leve op til de høje krav den anden vej.

Kvinde  
Mand

Vandmanden
20. januar - 18. februar

Der skal ikke meget til, før snakken går - og det gælder også i dag, hvor du kan være vidne til kollegial sladder på jobbet.

Kvinde  
Mand

Fisken
19. februar - 19. marts

Du bør tænke dig om en ekstra gang, før du taler i dag, for der kan sidde nogle, som vil veje dine ord nøje. Vær koncis.

Kvinde  
Mand