Se også dit ugehoroskop  |  Se også dit kærlighedsmatch
Dagens horoskop - Tirsdag den 25. September 2018

Vædderen
20. marts - 19. april

Masser af frisk luft, masser af frisk grønt og ikke mindst en regelmæssig søvn. Det er den kedelige, men effektive opskrift.

Kvinde
Mand    

Tyren
20. april - 20. maj

Nogle gange er det bedste, du kan gøre, når en ven har brug for dig, bare at lytte. Lad den anden være den, der fører ordet.

Kvinde 
  Mand

Tvillingen
21. maj - 20. juni

Vær skeptisk over for det, du hører. Derfor behøver du ikke stålfast at afvise det; men du behøver heller ikke at åbne begge arme!

Kvinde 
  Mand

Krebsen
21. juni - 21. juli

I dag vil du nå længst, hvis du forstår værdien af at samarbejde med andre mennesker - og formår at føre det ud i livet.

Kvinde 
  Mand

Løven
22. juli - 22. august

Du vil kunne blive stillet over for en udfordring, som du på én måde har stor lyst til, men som du på en anden måde også frygter.

Kvinde 
  Mand

Jomfruen
23. august - 22. september

Du kan nogle gange være alt for hurtig til at fortælle andre om dine begrænsninger. Vent! Begynd med det bedste af dig i stedet.

Kvinde 
  Mand

Vægten
23. september - 22. oktober

Din i bund og grund bundreelle og ærlige facon kan have den uhensigtsmæssige bivirkning, at den skræmmer nye bekendtskaber væk.

Kvinde 
  Mand

Skorpionen
23. oktober - 21. november

I dag skal du være opmærksom på, hvordan du reagerer over for andre, og du skal huske på ordene om at vælge sine kampe med omhu.

Kvinde
Mand

Skytten
22. november - 20. december

Hvis du på forhånd ved, at du vil være negativ over at skulle deltage i et selskab, er det næsten bedre at takke nej fra start.

Kvinde  
Mand

Stenbukken
21. december - 19. januar

Du kan ikke hindre det, der allerede er sket. Du kan til gengæld bruge din erfaring til at søge at undgå, at det sker igen.

Kvinde  
Mand

Vandmanden
20. januar - 18. februar

Nogle gange kan man være lige ved - eller komme til - at forspilde de største chancer, fordi de er så oplagte, at man overser dem.

Kvinde  
Mand

Fisken
19. februar - 19. marts

I dag vil du kunne agere som den fødte sælger, og det vil være en evne, som vil kunne skaffe dig fordele både privat og på jobbet.

Kvinde  
Mand