Se også dit ugehoroskop  |  Se også dit kærlighedsmatch
Dagens horoskop - Onsdag den 23. Januar 2019

Vædderen
20. marts - 19. april

Selv om du gerne vil nå så meget som muligt og være mange steder på én gang, bør du i dag fokusere på det nære - og på familien.

Kvinde
Mand    

Tyren
20. april - 20. maj

Der vil være brug for den energi og for det drive, som du har, i dag. Du vil kunne gøre en forskel i en spændende sammenhæng.

Kvinde 
  Mand

Tvillingen
21. maj - 20. juni

Nogle gange kan det være nødvendigt at få andre til at fortælle én de ting, man godt ved i forvejen. Det virker anderledes.

Kvinde 
  Mand

Krebsen
21. juni - 21. juli

Barometret står på kærlighed, og du kan selv være med til at sørge for, at det fortsætter sådan et godt stykke tid frem.

Kvinde 
  Mand

Løven
22. juli - 22. august

Du kan ikke forvente, at alting blot kommer til dig, fordi du ønsker det. Du må selv gøre noget aktivt for at skabe din lykke.

Kvinde 
  Mand

Jomfruen
23. august - 22. september

For at du kan få held til at vende en situation til dit eget bedste er det nødvendigt, at du begynder med at se ind i dig selv.

Kvinde 
  Mand

Vægten
23. september - 22. oktober

Midlertidigt pres: Du vil kunne opleve at blive mødt af et stort pres, som vil fylde meget en stund, men som så forsvinder igen.

Kvinde 
  Mand

Skorpionen
23. oktober - 21. november

Du kan i periode have følt en mangel på nærvær og opmærksomhed fra din partner eller en nær ven/veninde. Det kan ændre sig nu.

Kvinde
Mand

Skytten
22. november - 20. december

I dag vil der spontant kunne opstå en situation, hvor du vil have mulighed for at positionere dig gunstigt på din arbejdsplads.

Kvinde  
Mand

Stenbukken
21. december - 19. januar

Der er rigeligt med folk, som blot gentager det, andre har sagt - du kan derimod være den, der siger det, du selv har tænkt.

Kvinde  
Mand

Vandmanden
20. januar - 18. februar

At være realist er ikke det samme som pessimist. Vær forankret i virkeligheden, men tro på, at drømmen kan gå i opfyldelse.

Kvinde  
Mand

Fisken
19. februar - 19. marts

Tid til dig selv: I dag bør du tillade dig at forkæle dig selv. Giv dig tid til og mulighed for at gøre noget, som gør dig glad.

Kvinde  
Mand