Læs dit ugehoroskop for uge
4

Vædderen
20. marts - 19. april

Du er normalt meget målrettet og struktureret, men nu kan du føle, at du mangler motivation og selvdisciplin i forhold til en konkret opgave, som du er i gang med eller står over for. Prøv at tænke konstruktivt. Analysér situationen, og læg så en plan.

GRATIS personligt horoskop KLIK HER

Tyren
20. april - 20. maj

Er det ikke længe siden, at du har overrasket din partner? Gjort et eller andet ekstraordinært for at glæde ham eller hende? Hvis det er længe siden; var det så ikke en idé at gøre det snart? Hvis det ikke er; var det så ikke en idé at gentage succesen?

GRATIS personligt horoskop KLIK HER

Tvillingen
21. maj - 20. juni

Det ser ud til, at du går en udfordrende tid i møde, hvor du vil have mulighed for at bruge andre sider af dig selv end dem, du normalt bruger. Du vil sikkert opleve det som både spændende og udviklende.

GRATIS personligt horoskop KLIK HER

Krebsen
21. juni - 21. juli

Du må ikke miste troen på kærligheden, fordi du har haft nogle uheldige oplevelser. Måske er du i en situation, hvor du har svært ved at holde hovedet højt og se lyst mod fremtiden. Men det skal du, for din egen skyld, forsøge at gøre. For der er én ting, der er helt sikker, og det er, at lykken ikke venter i den tid, der er gået!

GRATIS personligt horoskop KLIK HER

Løven
22. juli - 22. august

Måske er du inde i en periode, hvor du har et større overskud end normalt. Det kan give grobund for, at du får en masse gode idéer, som andre måske også kan have glæde af. Sæt ikke dit lys under en skæppe; det er nu, du skal vise, hvad du kan!

GRATIS personligt horoskop KLIK HER

Jomfruen
23. august - 22. september

Det går stærkt, og du har travlt. Men det går sikkert også godt! Måske har du indimellem lyst til bare at trække stikket ud og lege gemmeleg fra verden for en stund. Sørg for, at du indimellem HAR det frirum, som du har brug for. Og nej, du synes sikkert ikke, at du har tid til det. Men så må du tage dig den tid!

GRATIS personligt horoskop KLIK HER

Vægten
23. september - 22. oktober

Det ser ud, som om dette kan være en god periode for forandringsprocesser i dit liv. Hvis du længe har overvejet at søge et nyt job eller måske på en anden måde begynde på noget nyt, kan dette være et godt tidspunkt.

GRATIS personligt horoskop KLIK HER

Skorpionen
23. oktober - 21. november

Pas på med ikke at love mere, end du kan holde. Du kan have en tendens til at komme til det. Ikke fordi du vil det, men fordi du gerne vil hjælpe og glæde andre. Men du har også dit at passe, og du har trods alt også kun 24 timer i døgnet.

GRATIS personligt horoskop KLIK HER

Skytten
22. november - 20. december

Hvis der er opstået et problem i forbindelse med dit arbejde, måske i dine relationer til en kollega, kan det have taget noget af din normale arbejdsglæde. Selvom du ikke føler, at det er dig, der har gjort noget galt, burde du måske alligevel, for din egen skyld, være den, der rækker hånden ud til forsoning?

GRATIS personligt horoskop KLIK HER

Stenbukken
21. december - 19. januar

Den periode, som du er på vej ind i, kan byde på spændende oplevelser i dit kærlighedsliv. Det gælder både, hvis du er alene, og hvis du er i et etableret forhold. Måske har du allerede en idé om, hvad det kan være … Er du spændt? Det har du god grund til.

GRATIS personligt horoskop KLIK HER

Vandmanden
20. januar - 18. februar

Tag noget tid til at nyde dig selv og de mennesker, du holder af. Tag dig tid til at holde fri. Måske kan du tage en fridag midt i ugen. Hvis ikke det er muligt, bør du i hvert fald sørge for at få noget særligt ud af weekenden. Det vil glæde dig. Og det vil glæde dem, du gør det sammen med.

GRATIS personligt horoskop KLIK HER

Fisken
19. februar - 19. marts

Det er ikke det rigtige tidspunkt at gå og gruble over gammelt nag. Husk altid, at du selv er med til at vælge, hvor mange problemer du vil have. Og måske er det ikke altid, at det er værd at gøre et problem ud af det …

GRATIS personligt horoskop KLIK HER